Afhandeling bezwaren tegen verkeersmaatregelen Vreeswijk

Tegen het verkeersbesluit tot het invoeren van eenrichtingsverkeer op de Dorpsstraat/Oude Sluis zijn bezwaren ingediend. De bezwaren betroffen met name het tijdstip van invoering en een verzoek tot uitbreiding van de eenrichtingsmaatregel. Het College heeft in januari al besloten het geheel van maatregelen betreffende de herinrichting omgeving Oude Sluis als totaalpakket uit te voeren.

Het verzoek van de bezwaarmakers om de eenrichtingsmaatregel uit te breiden met het smalle deel van de Wierselaan tot aan de Rijnlaan is meegenomen in het inspraaktraject Voorlopig Ontwerp Oude Sluis. De reacties van de omwonenden waren positief. Het College heeft daarom besloten een verkeersbesluit te nemen tot invoering van eenrichtingsverkeer Wierselaan/Rijnlaan. Daarnaast blijft het verkeersbesluit tot invoering van eenrichtingsverkeer Dorpsstraat/Oude Sluis in stand. De bezwaarmakers zijn hierover per brief geïnformeerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren