AfhaalBieb vanaf 29 april

Bibliotheek De tweede verdieping in de binnenstad van Nieuwegein is nog tot en met 19 mei aanstaande gesloten. Maar vanaf woensdag 29 april is er de AfhaalBieb voor iedereen die, naast alle digitale opties, weer een boek in handen wilt houden.

Hoe werkt de  AfhaalBieb?
Via de catalogus of via de Wiseapp kunnen er weer boeken gereserveerd worden. Zodra de reservering enige dagen later klaarstaat, wordt er een e-mail verstuurd en kunnen de boeken (maximaal 2 per persoon) opgehaald worden in het Stadshuis.

Boeken ophalen?
De boeken staan elke werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur klaar in het Stadshuis in bakken op de begane grond bij de trap en de lift.

Boeken inleveren?
Boeken die je in wilt leveren kunnen inmiddels onder de deur doorgeschoven worden bij de bibliotheek op de tweede verdieping.

Een paar spelregels:

  • Er kunnen maximaal twee boeken per lener geleend worden.
  • Vermeld bij de reservering de centrale als afhaalvestiging. Reserveringen met een andere afhaalvestiging worden niet behandeld.
  • Let er bij het ophalen op dat je 1,5e meter afstand houdt tot andere mensen die in het Stadshuis zijn.

Natuurlijk zijn er ook diverse mogelijkheden om online e-books of luisterboeken te lenen. Denk aan de app van de ThuisBieb of via de online Bibliotheek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!