Ad Visschers benoemd tot erelid van Lokale Vernieuwing

De algemene ledenvergadering van de lokale politieke partij Lokale Vernieuwing heeft besloten om de heer Ad Visschers te benoemen tot erelid. Dit is gevierd met een gezellig diner, waarbij de nodige dankwoorden zijn gesproken.

(Foto: Fototeam K en M) met links John van Engelen en rechts Ad Visschers

Ad Visschers is een vertrouwd gezicht, in zowel Nieuwegein als in het politieke landschap. Zo heeft Ad jaren in de gemeenteraad gezeten en is hij één van de oprichters van Lokale Vernieuwing. Na zijn vertrek uit de politiek, onder het motto dat ‘het tijd is voor de jongere mensen’, is Ad actief gebleven. Zo is hij nog altijd een fanatieke, betrokken en initiatiefrijke inwoner die ook nog wekelijks op de buurtbus rijdt.

John van Engelen, wethouder en lid van de partij: ‘Het is prachtig om te zien wat Ad heeft bereikt, wat wij aan hem te danken hebben en hoe actief hij nog altijd is. Daar kunnen we allemaal een voorbeeld aan nemen!’

Heleen Peters, fractievoorzitter van Lokale Vernieuwing, onderschrijft de enthousiaste woorden van John van Engelen en voegt daaraan toe dat zij met dezelfde bevlogenheid het stokje van Ad (alweer enige jaren) heeft overgenomen, onder dankzegging voor zijn niet-aflatende inzet. ‘Onze dank is groot!’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren