Activiteiten rond 50-jarig bestaan Nieuwegein

Vanwege het 50-jarig bestaan van Nieuwegein zal de stad in juni van dit jaar 1 groot museum zijn. Doe je ook mee? Maak een kunstwerk met het thema Feestelijke boten. Hang jouw kunstwerk in het zicht. Bijvoorbeeld voor het raam, aan het balkon of plaats het in de (voor)tuin. In juni is het zover! Je kan dan langs alle feestelijke kunstwerken in de stad wandelen.

Plattegrond
Er wordt een online plattegrond gemaakt waarop te zien is waar de kunstwerken in juni te bewonderen zijn. Wil je jouw kunstwerk ook op deze plattegrond? Je kan je adres doorgeven via de ‘Op stap in Nieuwegein’ facebookgroep of via KunstwerkNieuwegein@gmail.com. Via onderstaand kaartje is te zien waar in juni de kunstwerken te zien zijn.

Kinderactiviteiten
Kinderen kunnen de komende twee weken meedoen met kinderactiviteiten. 19 mei kunnen kinderen tussen 4 en 10 jaar bootjes maken bij Fort Vreeswijk. Aanmelden kan tot maandag 17 mei via vrijwilligerfortvreeswijk@gmail.com. 26 mei wordt er bij bouwspeeltuin Jeugdland een boot gebouwd. Opgeven kan via info@JeugdlandNieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk