Actieve bewoners en nieuwe vrijwilligers in het VrijwilligersCafé

VrijwilligersHuis Nieuwegein organiseert op zaterdag 12 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur een VrijwilligersCafé. Het doel hiervan is om Nieuwegeinse inwoners te laten kennismaken met vrijwilligerswerk en om de verscheidenheid aan Nieuwegeinse maatschappelijke organisaties te laten zien. Dit netwerkevenement wordt gehouden in Sport- en evenementencomplex Merwestein. Het VrijwilligersCafé is voor nieuwe en bestaande vrijwilligers

Of je nu al sinds jaar en dag actief vrijwilliger bent of juist wilt verkennen wat er mogelijk is om te gaan doen aan vrijwilligerswerk, iedereen is welkom! Met dit laagdrempelige evenement verbindt het VrijwilligersHuis Nieuwegein zowel jongeren als ouderen met elkaar en met de deelnemende organisaties. Zo ontstaan er vanzelf nieuwe ideeën, inzichten en mogelijkheden om vrijwilligerswerk nóg leuker te maken.

Netwerken en jezelf laten informeren is altijd leuk, maar als je dit kunt doen onder het genot van een hapje drankje en afwisselende acts, dan wordt het uiteraard alleen maar gezelliger. Het VrijwilligersHuis maakt er net als bij de zomerse vrijwilligersbarbecue ook in het najaar weer een feestje van!

Vrijwilligersorganisaties kunnen zich presenteren
Maatschappelijke organisaties kunnen laten zien wat ze in huis hebben en welke activiteiten vrijwilligers bij deze organisaties kunnen doen. Zij kunnen zich voor 1 oktober aanmelden met naam en organisatienaam (met als onderwerp: VrijwilligersCafé) via aanmelden@vrijwilligershuis-nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren