Actie fiets naar je werk

Een acht-tal raadsleden heeft met veel plezier op vrijdagochtend 19 september het ontbijt verzorgd voor zo’n 50 medewerkers en 3 collegeleden van de Gemeente Nieuwegein. In het restaurant van het Meandergebouw en de kantine bij de Brandweer stond een gratis ontbijt klaarvoor iedereen die deze ochtend op de fiets naar het werk was gekomen. Het ontbijt werd aangeboden door het BRU en de menskracht werd gratis ter beschikking gesteld door leden van de Nieuwegeinse Gemeenteraad. In aanvang kwam het ontbijt wat aarzelend op gang, maar om half 9 was het in het Meandergebouw volle bak. Onder het genot van een heerlijke pistoletjes of croissantjes kwam deze vrijdag op een ontspannen wijze op gang. Dat het initiatief door de medewerkers van de Gemeente Nieuwegein op prijs werd gesteld bleek wel uit het verzoek of de raad dit niet maandelijks (sommigen zeiden zelfs wekelijks) kon organiseren.

De raad hoopt dat dit initiatief minimaal het gebruik van de fiets naar het werk bevorderd heeft en niet alleen voor de medewerkers van de Gemeente Nieuwegein, maar dat zij ook een voorbeeld zijn voor andere werknemers op het Bedrijventerrein Plettenburg/De Wiers stimuleren om meer met de fiets naar het werk te komen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: