Aanvullend besluit koopzondagen 2010

In de "Verordening Winkeltijden Nieuwegein" staat dat het college per wijk maximaal acht zon- en feestdagen kan aanwijzen waarop winkels geopend mogen zijn.In januari 2010 heeft het college de koopzondagen 2010 vastgesteld op basis van verzoeken van winkeliers. Voor een aantal wijken was het maximale aantal van 8 zondagen nog niet bereikt of waren er helemaal geen verzoeken van winkeliers binnengekomen. Voor Vreeswijk/Zandveld is nu een aanvullend verzoek van 4 koopzondagen binnengekomen en door het college vastgesteld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Aanvullend besluit koopzondagen 2010

In de "Verordening Winkeltijden Nieuwegein" staat dat het college per wijk maximaal 8 zon- en feestdagen kan aanwijzen waarop winkels geopend mogen zijn.Op 5 januari 2010 heeft B&W de koopzondagen 2010 vast gesteld op basis van verzoeken van winkeliers. Voor een aantal wijken gold dat het maximale aantal van 8 zondagen nog niet was bereikt. Voor een aantal wijken waren geen verzoeken van winkeliers binnen gekomen. Inmiddels is voor het stadscentrum een aanvullend verzoek binnengekomen voor nog één datum. Die heeft het college nu vastgesteld. Daarnaast zijn er nu voor Jutphaas acht koopzondagen vastgesteld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren