Aanmelden initiatieven voor benefietavond Rotaryclub Nieuwegein

Kijk jij ook al een lange tijd tegen een speeltuintje aan dat wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Of wil je juist meer speelvoorziening in de wijk? Of gaat jouw voorkeur juist meer uit naar meer bloemen en planten in de buurt? Ben je nauw betrokken bij een goed doel of stichting in Nieuwegein en kunnen jullie wel een financiële boost gebruiken. Dan is dit jullie kans!

Rotaryclub Nieuwegein organiseert op zaterdagavond 9 november 2019 de eerste Nieuwegeinse Benefietavond. Het doel hiervan is geld in te zamelen voor een aantal, door inwoners van Nieuwegein aangedragen, initiatieven en goede doelen.

Heb je of ken je een mooi sociaal initiatief of lokaal goed doel, dat wel wat financiële hulp kan gebruiken? Meld dat dan aan via deze website. Daar vind je ook alle informatie over dit initiatief van Rotaryclub Nieuwegein.

Wacht echter niet te lang, de aanmeldperiode eindigt 15 oktober 2019! Dus nog drie weken de tijd om kans te maken op ėėn van de vijf bijdragen van maximaal € 5.000,-.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren