Expositie kunstenares Gina Gerritsen

Vanaf  woensdag 5 tot en met 22 oktober houdt beeldend kunstenaar Gina Gerritsen een expositie van haar werk. Diverse schilderijen en sculpturen zijn te bewonderen in KunstGein Podium in het atrium (begane grond) van het Stadshuis  aan het Stadsplein 9 in Nieuwegein. Gedurende de expositie werkt de Nieuwegeinse beeldend kunstenares Gina Gerritsen aan een nieuw kunstwerk:  ‘Nieuwegein aan het water.’

De Nieuwegeinse kunstenares heeft zich laten inspireren door diverse – aan het water gelegen – locaties in Nieuwegein. Deze locaties worden door haar in delen op doek in beeld gebracht, welke samen uiteindelijk een groot kunstwerk gaan vormen. Aan het einde van de expositie is dit kunstwerk per deel te koop.

Tijdens de expositie is er ook een collectie met speciaal geselecteerde fraaie kunstwerken waarvoor u als koper zelf de prijs mag bepalen, natuurlijk naar redelijkheid in overleg met de kunstenaar.

Kunstgein Podium is open op: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van  13.00 uur tot 17.00. Kunstenaar Gina is altijd aanwezig.

ginagerritsen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk