Kinderen in beweging tijdens Joggy’s Winteravontuur

Springen in de trampoline, slingeren aan de ringen, T-shirts versieren, dansen in de silent disco en bewegen in glow in de dark, het kon allemaal tijdens Joggy’s Winteravontuur op woensdag 28 december jl. Samen met mascotte Joggy, HV Nieuwegein en de jeugdwerkers van Movactor kwamen maar liefst 70 kinderen in beweging.

Zo werd er voor kinderen van 1 tot 4 jaar een beweegparcours verzorgd. De oudere kinderen – van 4 tot 12 jaar – hebben op hun beurt T-shirts versierd met glow in the dark-stiften. Daarna vertrokken ze naar een donkere sporthal voor winterse beweegspelletjes zoals sleeën, skilopen en bowlen met sneeuwballen.

Ook deelde Joggy fruit uit, stonden er gezonde snacks op tafel tijdens het versieren van T-shirts en werden de opvallende oranje watertonnen goed gebruikt door de kinderen tijdens het sporten. Het evenement werd afgesloten met een silent disco.

Joggy’s Winteravontuur werd georganiseerd vanuit JOGG Nieuwegein en zet zich in voor een gezonde jeugd en een gezonde toekomst.

Deze week organiseerd SportID Nieuwegein nog meer leuke en sportieve Vakantie Games. Kijk op www.mijnsportid.nl voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk