Sint en zijn muzikale ouderen op de Mauritsschool en meer …………

Dinsdagmorgen 5 december waren alle leerlingen van de Mauritsschool vol goede moed dat Sinterklaas en zijn Pieten ook langs hun school zou komen. En inderdaad, na luidkeels een paar vrolijke sinterklaasliedjes te hebben gezongen, kwamen de eerste twee Pieten in beeld.

Al trommelend op een kliko kwam Piet naar het podium. Bij het podium aangekomen kwam een tweede, muzikale Piet tevoorschijn. Ze legden uit dat ze Sinterklaas graag een vrolijke, muzikale ontvangst wilden geven. Dus Sint kwam in ieder geval! En ja hoor, daar kwam een busje aangereden, met de Sint. Maar niet alleen de Sint, hij was in gezelschap van een heus muziekorkest! Uit de bus kwamen een accordeonist en twee jeugdige muzikanten. Sint had deze muzikanten ontmoet in het centrum, en ze kwamen mee om de ontvangst op de Mauritsschool gezellig van muziek te voorzien!

Al muziek makend op het podium werd Sinterklaas hartelijk welkom geheten. Hij kreeg een geweldige ontvangst op de Mauritsschool en heeft een heerlijke verjaardag kunnen vieren!

Ook op basisschool Het Vogelnest kwam Sinterklaas de kinderen opzoeken. 5 december, de drukste dag voor de Sint, maar toch had hij tijd om even langs te komen op Het Vogelnest. Samen met de kinderen hebben we de Sint toegezongen, terwijl hij met de schaatsen om zijn nek het plein op kwam. Er waren zelfs wat pieten op skeelers! Daarna heeft de Sint nog even tijd vrij gemaakt om langs de klassen te gaan. De kinderen uit de onderbouw zijn allemaal erg verwend met een prachtig cadeau, terwijl de kinderen uit de bovenbouw de mooiste surprises voor elkaar hebben gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren