Katern

6 leuke cadeaus om te geven

Sinterklaas staat alweer bijna voor de deur, en ook de rendieren zijn al bijna te horen. Of je nu van deze feestelijke avonden geniet met kleine kindjes, of gewoon gezellig met de hele familie surprises organiseert: het is ieder jaar weer een zoektocht naar de juiste, leuke cadeaus. Om het je wat makkelijker te maken hebben we dan ook een lijstje leuke cadeaus voor je samengesteld!

1. Abonnementen
Een uniek cadeau is natuurlijk leuk, maar een praktisch cadeau is toch ook wel ontzettend fijn. Via de Startselect webshop kun je allerlei abonnementen en cadeaukaarten vinden waar de ontvanger van je cadeau ook daadwerkelijk iets mee kan. Of ze nu al maanden verlangen naar een Spotify Premium abonnement, of toch echt voor die Xbox Live kaarten gaan: ze mogen gewoon zelf kiezen!

2. Toffe gadgets
Je ziet ze tegenwoordig overal; en ook in ons mooie Nieuwegein. Gadget winkels zijn nu eenmaal hartstikke hip, en de cadeaus zijn dan ook wel erg leuk. Een drone, een smartwatch of zelfs gewoon een unieke, leuke kurkentrekker. Er zijn maar genoeg gadgets te vinden in allerlei thema’s en prijsklassen: gegarandeerd dat je iets leuks tegenkomt.

3. Tegoedbonnen
Het klinkt misschien wat afgezaagd, maar het is toch ontzettend leuk om cadeau te doen én vooral om cadeau te krijgen. Maak leuke, originele tegoedbonnen die de ontvanger van je cadeau in kan wisselen voor allerlei zaken. Een lekkere lunch (op jouw kosten natuurlijk), een grote schoonmaak in huis, een avondje bioscoop of een gezellig tapas avondje. Je kan er alle kanten mee op en houdt het ook nog eens lekker persoonlijk.

4. Bioscoop
Altijd leuk, samen naar de bioscoop. Zeker na de laatste uitbreidingen. Bijna alle bioscopen bieden leuke tegoedbonnen aan waarna je ontvanger even kan ontspannen bij een film naar keuze. Zeker leuk nu de kerstdagen eraan komen en de beste films weer op het witte doek te zien zijn.

5. Samengesteld pakket
Of je nu een standaard kerstpakket uitzoekt, inspeelt op de nieuwste trends of zelf een leuk pakketje samenstelt. Hang er een leuk thema aan vast waar zowel jij als de ontvanger mee uit de voeten kunnen. Een duurzaam pakketje gevuld met duurzame oplossingen, een wellnesspakket, of een landenthema met allerlei gerechten, recepten en ingrediënten uit een specifiek land.

6. Dagje weg
Lekker samen een dagje weg is natuurlijk altijd leuk. Of je nu weer eens op bezoek gaat bij Madurodam, geniet van een dagje Efteling of gewoon lekker aan het strand gaat wandelen: een activiteit is altijd leuk om te geven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren