Uitbreiding bioscoop Wolff Nieuwegein

Bioscoop Wolff Nieuwegein opent zaterdag 8 december de deuren van een derde bioscoopzaal. Door deze toevoeging aan het bestaande complex is de bioscoop in staat om haar filmaanbod sterk uit te breiden. Wolff Nieuwegein is gevestigd aan de rand van het winkelgebied Cityplaza in het centrum van de stad. De bioscoop heeft met deze uitbreiding in 3 zalen met in totaal 588 stoelen, allemaal voorzien van digitale projectie. In twee zalen kunnen ook 3D-films worden vertoond.

De derde zaal is gevestigd in de voormalige theaterzaal van Theater De kom. Dit theater verhuisde afgelopen zomer naar een nieuwe locatie. Deze zaal ligt weliswaar direct naast de bioscoop, maar er was een ingrijpende verbouwing noodzakelijk opdat de bezoekers deze zaal vanuit de bioscoop kunnen betreden en om de zaal geschikt te maken voor filmvertoning. Deze verbouwing wordt vrijdag 7 december afgerond.



Wolff Nieuwegein biedt een breed filmaanbod. Naast blockbusters zoals Skyfall, Alles is Familie en later deze maand The Hobbit 3D, is er ook ruimschoots aandacht voor familiefilms zoals Wreck-it Ralph en Koning van Katoren. Daarnaast profileert de bioscoop zich met tal van bijzondere evenementen zoals de LadiesNight, Kleuterbioscoop, de wekelijkse Sneak Preview en de MegaKidsParty. Kijk voor het volledige filmprogrammering op de bioscooppagina van Wolff Nieuwegein.


Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk