320 handgeschreven kaarten voor hulpvragers/deelnemers Algemene Hulpdienst Nieuwegein

Afgelopen week hebben 27 vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) een persoonlijke kaart geschreven aan hulpvragers en deelnemers van groepsactiviteiten om te laten weten dat er aan hun wordt gedacht. In totaal zijn er 320 kaarten verstuurd en gezien de vele positieve reacties, zijn deze in goede orde ontvangen!

Op deze manier wil de AHN laten zien, dat zij staan voor een persoonlijke benadering en graag inwoners tot steun zijn in deze bijzondere tijd. De AHN is een vrijwilligersorganisatie van, voor en door inwoners uit Nieuwegein. De AHN kent een zeer uitgebreid hulpaanbod waaronder sociaal contact, thuisadministratie, regelhulp, begeleid vervoer, boodschappen doen, duo-fiets, klusjes in en om het huis, maken van een levensboek en nog veel meer.

De hulplijn van de AHN is iedere werkdag tussen 10.00 uur en 12.30 uur bereikbaar voor uw hulpvraag via het telefoonnummer: 030- 60 67 409 en per e-mail op: info@hulpdienstnieuwegein.nl.

Alle vrijwilligers bij de AHN zijn gescreend en houden zich aan de gedragscode van de AHN en de instructies van het RIVM: ‘Een veilig en vertrouwd gevoel voor de hulpvrager!’

3 thoughts on “320 handgeschreven kaarten voor hulpvragers/deelnemers Algemene Hulpdienst Nieuwegein

  1. SC

    Nu lezen we sinds kort over de AHN, nadat er jarenlang helemaal niets over ze verteld werd. Evenmin over de Vrijwilligersbank. Ook niet toen het vrijwilligershuis met veel trara gelanceerd werd, alsof er niet al zoiets bestond.

    1. Volgens mij schrijven wij al heel lang overde AHN. Kijk hier even: https://www.pen.nl/?s=AHN

  2. SC

    Pen.nl wel, maar ik kan me niet herinneren van heel lang. Vond het opeens een golf van berichten van (mogelijk hernieuwde) activiteiten, zoals koken voor mannelijke jongeren en coachen van jongeren. Vorig jaar hoorde ik, dat de AHN aan het slinken was, doordat er geen jongeren meer bij kwamen. Volgens mij waren ze te weinig bekend.
    Maar denk eens een paar jaar terug, toen er over het vrijwilligershuis gepraat begon te worden in de Molenkruier. Men was heel enthousiast, “want zoiets hadden we hier niet”. Ik herinner me wel dat hier een paar keer geschreven is over de vrijwilligersbank. Hij was verhuisd van de Herenstraat naar de Richterstraat en een paar jaar later naar de bibliotheek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren