Peuteropvang “Klein Duimpje”

Klein Duimpje is de peuteropvang van Buurtcentrum ‘t Klokhuis (gevestigd aan de Dukatenburg 1 -gebouw De Baten- in Nieuwegein). De peuteropvang is bedoeld voor kinderen vanaf 20 maanden. Na een lange periode waarin met een wachtlijst moest worden gewerkt, zijn er nu weer enkele plaatsen vrij. Met name de woensdag- en vrijdagmorgen kan weer aanvulling gebruiken.

Door middel van het aanwezige materiaal, de ruimte en de andere kinderen zijn er veel mogelijkheden voor de peuter om zich uit te leven tijdens de Klein Duimpje-ochtenden. Naast samen spelen worden er regelmatig activiteiten gedaan, waaronder;Knutselen, liedjes zingen en kleine spelletjes gespeeld. Tevens wordt er ingespeeld op feestdagen zoals; kerst, sinterklaas, Pasen enzovoort.Klein Duimpje heeft een laagdrempelig karakter. Klein Duimpje wordt gedraaid door vrijwillige medewerkers.

Wanneer: Iedere dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend Tijd: van 9.00-11.00 uur Kosten: fl. 3,- per ochtend of men kan een kaart kopen van zes keer a fl. 15,- Informatie/aanmeldingen: Carla den Hartog, te bereiken op de uren dat Klein Duimpje open is. Tel: 030-6032250.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk