14-jarige in elkaar geslagen om telefoon

Een jongen van 14 jaar uit Vianen is vrijdag in Nieuwegein gemolesteerd en beroofd van zijn mobiele telefoon. Het jonge slachtoffer fietste met enkele vrienden over de Akkerhoeve bij de atletiekbaan toen hij werd aangesproken door drie jongens. Er ontstond een discussie, waarna de jongen werd geslagen. Het slachtoffer viel op de grond en werd geschopt. Vervolgens pakte een van zijn belagers zijn telefoon af en daarop gingen de drie ervandoor. De politie hoopt dat getuigen van deze overval zich melden.

Signalement: Het gaat om drie lichtgetinte jongens van ongeveer 15 tot 18 jaar. Eén van hen is tussen de 1.60 en 1.65 meter lang, heeft kort donker haar en droeg een zwarte jas met een embleem op de rechtermouw.

De tweede is ongeveer 1.75 meter lang en heeft ook kort donker haar. Hij droeg een witte jas met zwarte horizontale strepen.

De derde verdachte is tussen de 1.80 en 1.85 meter lang en heeft kort krullend haar. Hij heeft een fors postuur en droeg donkere schoenen of pantoffels.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren