De leukste tijdschriften, boeken en luisterboeken met ‘Wait’

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Voor de zorg betekent dit dat mensen hun dierbaren niet meer kunnen zien, zich vervelen en misschien zelfs eenzaam voelen. Tegelijkertijd is de druk op zorgverleners hoog. Om de zware tijd voor zowel patiënten en zorgverleners te veraangenamen biedt het bedrijf Wait uit Gilze hiervoor een unieke gift.

Samen met het Sint Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en uitgeverijen heeft Wait de app ‘Wait’ geactiveerd. Wait biedt hun app aan bij verschillende zorginstellingen, waaronder bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.

Wait is een innovatieve en gratis te downloaden app die toegang geeft tot geweldige content. Denk hierbij aan de leukste tijdschriften, boeken en luisterboeken. Met Wait krijgen gasten en zorgverleners gratis toegang tot de leukste tijdschriften, boeken en luisterboeken. De app is uitsluitend te gebruiken op deelnemende locaties.

Willem van Eijck van Wait: ‘Wait biedt deze unieke gift aan om de zorginstellingen en hun medewerkers te bedanken voor hun inzet en daarnaast de tijd voor gasten te veraangenamen! Gezamenlijk steken we de zorg zo een hart onder de riem.’

Benieuwd? Download de ‘Wait’ app nu via de Appstore, Google Play Store of via de website www.wait.nu/app en ontdek bij welke organisaties jij ‘Wait’ nog meer kunt gebruiken!

Bent u een zorginstelling en heeft u interesse? Vraag een demo aan via de volgende deze website of neem contact via: binnendienst@wait.nl of telefonisch via: 0161 – 453247.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren