100% Cees. Deze week maakt Maestro Cees van Suylekom: ‘Rauwe andijvie stamppot voor op Vrolijke Vrijdag’

Als lezer van De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl) weet u dat we ook veel affiniteit hebben met eten. Al jaren maakt onze ‘Kookgek’ Eric Dekker wekelijks een heerlijk recept voor u in de rubriek: ‘Koken met PEN.’ Culinair Maestro Cees van Suylekom geeft frequent tips en tricks over hoe je iets kunt bereiden, maar dan visueel, gefilmd door onze redactie en daarna ook samen opgegeten of geproefd. Zuiver om te beoordelen of het lekker is want, alleen het beste is voor u!

Eerder maakte Cees heerlijke Kabeljauw en waren wij bij bierbrouwerij Julius in Nieuwegein, thans heet de brouwerij Jovius want biergigant InBev verbood de naam begin dit jaar. Wilt u ook dat wij bij u op lokatie komen filmen? Neem dan contact op met redactie@pen.nl. Klik hier voor alle eerdere kookvideo’s van Cees.

Cees is Maestro Culinaire en geeft o.a. kookworkshops in Fort Jutphaas. Dat doet hij met zijn Kleur-, Geur- en Smaakcentrum. Deze week maakt Cees voor Vrolijke Vrijdag een heerlijk stamppot met andijvie. Iedere tweede vrijdag van de maand kunt u genieten op Wijnfort Jutphaas van een drankje en meerdere lekkernijen. Dit voor maar 15,- euro. Dit op Vrolijke Vrijdag. Voor de andijvie stamppot heeft u de volgende ingrediënten  nodig voor vier personen:

Het boodschappenlijstje
2 kilo piepers
Wat tijm, oregano en sali
een stronk andijvie
Roomboter
Zout en peper
Drie ons spekjes
Drie witte zoete uien
Bastardsuiker
Olijf olie

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren