Katern

Indoor Kerstbraderie in de Beursfabriek

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 december is het weer genieten in de Beursfabriek in Nieuwegein. Glinsterende lampjes, prachtige koren, duizenden koopjes, vele attracties, heerlijk lekkernijen, het is allemaal te vinden op de grootste Indoor Kerstbraderie van Nederland. Niks geen gure winterregen, niks geen koude wind, niks geen natte koude voeten. Op bijna 10.000 m2 staan honderden kooplieden op oerhollandse ouderwetse stijl te verkopen tegen prijzen waarvan u verbaasd zult staan. Tienduizenden koopjes die u niet mag missen. Van cadeautjes voor onder de boom tot benodigdheden voor het kerstdiner. Of natuurlijk nog voor de laatste kerstartikelen die u nog nodig heeft voor een zeer gezellig kerst. Prachtige koren treden op en brengen u helemaal in de stemming.

Op zaterdag 19 december zal Fun Unlimited, een a capella vrouwenkoor uit Nieuwegein, meerstemmig hun liederen ten gehore brengen. Zondag 20 december is het de beurt aan The Heart of Holland Chorus, een mannen zanggroep die zich gespecialiseerd heeft in vierstemmig close harmony zingen.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. Draai mee in de kerstcarrousel, geniet van allerhande spelletjes of sta oog in oog met de kerstman en doe een kerstwens. Heerlijk een suikerspin, oliebol of Glΰhwein op het grote horeca-terras kunt u genieten van winterse sferen onder prachtige kroonluchters. Heerlijk warm en overdekt.

De entree bedraagt € 4,00, Kinderen tot 12 gratis. De Beursfabriek is gevestigd aan de Symfonielaan 5 in Nieuwegein. Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur. Ga je met z’n vieren naar de Kerstbraderie? Print dan deze kortingsbon uit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk