Katern

WinkelEilandverhalen

ev1
€14.95
Op voorraad
1
Productgegevens

In de vroege zomer van 2021 vertrokken 13 schrijvers naar Texel om te werken aan de verhalenbundel De Wadden in vogelvlucht. In de serie Eilandverhalen is dit de derde bundel, die net als de voorgaande jaren als thema de Wadden(eilanden) hebben. De serie is een initiatief van bestsellerauteur Marelle Boersma (oprichter van de Online Schrijfschool en schrijver van de populaire Vertrekthrillers). Van elk verkocht exemplaar wordt 1 euro gedoneerd aan een goed doel dat een relatie heeft met de Wadden en de natuur, bij deze bundel is dat de Stichting Texel Vogeleiland.

De schrijvers, van wie velen al één of meerdere boeken en verhalen hebben gepubliceerd, kwamen in juni 2021 bijeen op Texel om research te doen en te schrijven aan hun korte verhalen. Een inspirerende midweek, waarbij veel werd gespard over elkaars verhalen en waarbij de vele mooie plekjes op Texel werden bezocht om als couleur locale te dienen voor de verhalen.

De Nieuwegeinse schrijver Anke Verbraak is een van de auteurs met haar verhaal In mul zand. Een klein rolletje in het verhaal is weggelegd voor de Milky Hibiscus. In andere verhalen spelen het kerkje van Den Hoorn en de opstand van de Georgiërs op Texel een belangrijke rol.

Bewaar dit product voor later