Zzp’er uit Nieuwegein in finale Freelancer of the Year Awards

Mark van Meteren, met zijn bedrijf Compumeet en Mobilemeet uit Nieuwegein, is doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 1 april worden uitgereikt op de Dag van de ZZP’er in Amersfoort. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland.

Uit meer dan tienduizend deelnemers is een selectie gemaakt voor de finale. “We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de finalisten,” aldus René Frijters, juryvoorzitter bij de FOTY Awards en oprichter van zzp-bank Knab.

Mark van Meteren is geen onbekende in Nieuwegein. Zo sponsorde hij eerder nog twee laptops aan de Kledingbank in Nieuwegein. Van Meteren hecht veel waarde om met zijn bedrijf ook maatchappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen.

Vanaf begin deze week (6 maart 2017) zijn de stemmen geopend voor de publieksprijs: hierin is het zaak dat de finalisten zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook en YouTube genereren met hun pitchvideo (zie hierboven).  Deze publieksprijs is geopend tot de dag voor de uitreiking; tijdens de Dag van de ZZP’er wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vakjury
In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP’er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2017 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn de kwaliteit, de focus, de passie, het succes en de ambitie van de finalist in kwestie. Juryvoorzitter Frijters zal tijdens het evenement het juryoordeel toelichten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk