Katern

Zwemvereniging Aquarijn voert clubklassement schoonspringen aan

Zwemvereniging Aquarijn voert clubklassement schoonspringen aan

Op zondag 30 oktober werd de eerste breedtesport wedstrijd van dit seizoen gehouden voor schoonspringers. Deze wedstrijd staat open voor alle clubs van Nederland. De schoonspringers laten op diverse onderdelen hun kwaliteiten zien. Zwemvereniging Aquarijn uit Nieuwegein had een ploeg van maar liefst 23 schoonspringers en was hiermee de club met de meeste deelnemers.

In de E-groep was er een mooie gouden medaille voor Csilla van Os. In deze groep deden maar liefst 11 springers mee, waaronder vele nieuwe kinderen en de jongste deelnemer Kay van Oorschot, nog maar 6 jaar. Met enthousiasme en gedrevenheid liet hij de moeilijke oefeningen zien. In de D-groep wist Verena Schenk zich als enige in de top 10 te springen. Ze werd 10de.

In de C-groep was er goud voor Esther Poort. Het brons ging naar Jil-lian Swart. Tim Stelte sprong zich ook in de top 10 en werd 8ste. In de B-groep was er goud voor Judith Peeters en ook de A-groep werd gewonnen door Aquarijn, Susanne Klooster sprong zich met een ruime voorsprong naar de 1ste plaats.

In het clubklassement staat Aquarijn na de eerste dag met 98 punten op de 1ste plaats. PSV Eindhoven met 90 punten op de 2de plaats en WVZ Zoetermeer met 61 punten op de 3de plaats.

20161030_165317

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk