Stageplekken gezocht voor ‘MaS in de klas’

Voor de scholieren is het schooljaar in Midden Nederland weer begonnen. Dit betekent dat een heel jaar lang, aan leerlingen van de verschillende scholen een introductie krijgt aangeboden over de Maatschappelijke Stage die zij moeten gaan lopen.

Uit de cijfers blijkt dat ‘MaS in de Klas’ in september druk bezocht wordt. De website wordt soms in de les getoond en vaak zullen leerlingen ook thuis eens gaan kijken uit welke stages ze allemaal kunnen kiezen. Een goed moment dus om de vacature weer onder de aandacht te brengen bij bedrijven en instellingen.

MaS-markt
In samenwerking met het Oosterlicht College Nieuwegein wil ‘MaS in de Klas’ op 3 november weer de MaS-markt organiseren. De leerlingen krijgen op deze markt een goed beeld van de verschillende stagemogelijkheden. De organisatie zorgt voor de kraampjes waar organisaties deze avond gebruik van kunnen maken. Bedrijven en andere organisaties worden uitgenodigd om aanwezig te zijn. Opgeven kan via het e-mailadres: mas@metdemasuitdeklas.nl.

Nieuwe stageplekken gezocht
Nu het nieuwe schooljaar is begonnen, zoekt de organisatieweer nieuwe leuke stageplekken. Vooral in Vianen wil de organisatie in de toekomst een uitgebreider aanbod kunnen aanbieden. Er is vraag naar stages binnen de politiek, met dieren en binnen de horeca of zorg, maar uiteraard zijn alle tips welkom! Ken je een non-profit organisatie die nog wel wat handjes kan gebruiken binnen Nieuwegein, IJsselstein of Vianen? Laat het de organisatie weten, ook dat kan via het e-mailadres: mas@metdemasuitdeklas.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk