Zorgmarkt in het Stadshuis

De Lekstroomgemeenten, waaronder ook Nieuwegein valt, houden op dinsdag 12 april aanstaande een gezamenlijke Zorgmarkt. Deze markt is bedoeld voor zorgaanbieders en de zorgprofessionals van de Sociale Wijkteams. Doel van de Zorgmarkt is het aanbieden van de juiste zorg aan de inwoners van de Lekstoomgemeenten.

Tijdens de Zorgmarkt worden vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd en wordt kennis gedeeld. De Lekstroomgemeenten werken zo samen aan het optimaliseren van de ondersteuning aan alle inwoners. De Sociale Wijkteams van Nieuwegein, Houten, Vianen, Lopik en IJsselstein en ruim twintig zorgaanbieders zijn aanwezig bij de Zorgmarkt.

Wethouder Hans Adriani, wethouder in Nieuwegein: ‘Deze markt biedt een mooie kans voor zowel de Sociale Wijkteams als de zorgaanbieders om samen de ondersteuning aan onze inwoners te optimaliseren.’

In Nieuwegein ondersteunt Geynwijs op gebied van welzijn, meedoen en zorg voor jong en oud. Daarnaast kent Geynwijs een onafhankelijke Stichting met professionals die werkzaam zijn in wijkteams. Kijk op de website van Geynwijs voor meer informatie. Ook kunt u terecht in een van de vijf Geynwijspunten bij u in de buurt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk