Zorg zonder verblijf en ook nog verhuizen?!

Het CAK zorgt voor Zorg zonder verblijf en nog vele andere zaken. Vandaag gaan ze ons wat vertellen hoe zij werken, wat ze met onze bijdrages doen en hoe dat allemaal geregeld wordt. Heel goed maar vaak is het niet eenvoudig. Op de komende COSBOdag in de nieuwe Rank aan de Lupinestraat, zal hieraan aandacht worden besteed. Deze dag is op 26 mei aanstaande en begint om 09.30 uur.
Tijdens deze dag zijn diverse sprekers die u informeren over de zorg en ouderen. Minke Thiel van het bedrijf Promink, een bedrijf wat u kan helpen met uw verhuizing, heel handig vooral wanneer u dat op hoge leeftijd moet gaan doen, zal gastspreker zijn. Want bij verhuizen op leeftijd, daar komt heel wat bij kijken. De dag duurt tot 14.00 uur.
Wilt u zich weer even telefonisch aanmelden op 030 – 60 315 40 van het Infopunt Ouderen, maandag, woensdag van 9.30 – 11.30 uur en donderdag van 14.00 – 16.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 2,50. Zeg even of u blijft voor de lunch. Deze bijeenkomst is voor alle senioren van Nieuwegein en ook ander belangstellenden zijn welkom. U hoeft geen lid te zijn van een ouderenbond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk