Zonnige en sportieve Koningsspelen

De Koningin Beatrixschool en de Prinses Margrietschool hebben, net als vele andere scholen, vrijdag 24 april meegedaan aan de Koningsspelen. ‘Een sportieve en gezellige dag’, aldus Tineke Zijderveld van de directie van de Koningin Beatrixschool.

Na een gezond ontbijt hebben de leerlingen de opening van de Koningsspelen op het digitale schoolbord bekeken. Ook dit jaar was er een speciaal lied voor de Koningsspelen ‘Energie.’ Op alle scholen werd hierop gedanst en gezongen. Daarna begonnen de Koningsspelen. Alle leerlingen deden mee aan sportieve activiteiten en spelletjes. ’s-Middags waren de kinderen van groep 1 tot en met 4 vrij. De kinderen van groep 5 tot en met 8 deden mee aan verschillende sportclinics.

Belangrijk tijdens zo’n groot sportief feest is de begeleiding. ‘We hebben weer heel veel hulp gehad van ouders. Zonder hen hadden we dit niet kunnen doen’, aldus Tineke Zijderveld van de Beatrixschool en Hendri Ham van de Margrietschool. Na afloop van deze sportieve dag kunnen alle kinderen genieten van twee weken vakantie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren