Alzheimer Café Nieuwegein

Op donderdag 24 januari aanstaande vindt alweer de eerste editie plaats van het Alzheimer Café in Nieuwegein. Het onderwerp is deze keer: ‘Wetenschappers aan het woord.’ De ontmoeting wordt gehouden in het gebouw van Zorgspectrum aan de Lekboulevard 10 in Nieuwegein Zuid en begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

De eerste gastsprekers van dit jaar zijn wetenschappers die ons zullen informeren over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het onderzoek naar dementie. Zij hebben speciale aandacht voor de invloed van contact met andere mensen op het brein.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview met de gastspreker. Na de pauze kunt u uw eigen vragen stellen of uw eigen ervaringen delen. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Inlichtingen: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Hoens 06-10104432 (ZorgSpectrum) of Annette Stock, 06-10459638 (Vitras).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk