Zonnebloem Nieuwegein zuid heeft heerlijke dag in de Wielewaal

Woensdag 14 september jl. zijn gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Nieuwegein zuid naar museum de Wielewaal in Willige Langerak geweest. De rit over de Lekdijk was al een belevenis. In het museum werd de groep hartelijk onthaald en verwend met een kop koffie met een stuk eigengemaakte koek. De organisatie: ‘Het was natuurlijk erg fijn dat het een zonnige dag was, zodat we er buiten in het zonnetje van konden genieten.’

Na een inspirerende uitleg kregen de gasten gelegenheid het museum te bezichtigen en het klompenmuseum en het “kippenhok” te bezoeken. Via een prachtig pad door de boomgaard kon een wandeling naar de vijver gemaakt worden. Tussen de middag werd een lekkere lunch geserveerd en de dag werd afgesloten met een paar bolletjes schepijs.

“Wat heb ik een fijne dag gehad”, verzuchtte één van de gasten. “Daar kan ik nog lang van nagenieten!. Zo is het maar net. En dat is nou precies waar het bij de Zonnebloem om gaat, aldus een medewerker van de Zonnebloem tegenover onze tredactie.

zonnebloemuitje

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk