Katern

Zondagmiddagconcert met fluitiste Marilou Krouwel en pianiste Eelkje van der Woude

Op zondag 17 maart verzorgen fluitiste Marilou Krouwel en pianiste Eelkje van der Woude een concert in de zaal van het Leger de Heils aan de Sluyterslaan 533 in Nieuwegein. Het concert begint om 15.30 uur. In het concert, dat ongeveer een uur zal duren, komen prachtige melodieën voorbij uit onder meer Italië en Oostenrijk.

Op deze muzikale zondagmiddag hoort men onder meer bekende klanken uit de Barbier van Sevilla (Rossini) en virtuoze passages in de ‘Czardas’ van Monti. Ook het bruisende Rondo van Franz Xaver Mozart en het romantische Liebesleid van Kreisler staan op het programma.

Beide musiciennes zijn regelmatig samen op concertpodia te beluisteren. Zij leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het Utrechts Conservatorium en zijn beiden op diverse terreinen in de muziek werkzaam. Toegang: € 10,- / kinderen € 5,- inclusief koffie/thee. Kaarten reserveren kan via het e-mailadres: m.krouwel@casema.nl.

Eelkje van der Woude en Marilou Krouwel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren