Katern

Zon, muziek en leuke activiteiten tijdens het Feel Gold Festival

Nadat het festival vorig jaar gecanceld werd als gevolg van de slechte weersomstandigheden vond dan donderdag 23 mei jl. alsnog het eerste Feel Gold Festival plaats in Park Oudegein.

Het festival begon met een actieve warming up waarna deelnemers konden meedoen met verschillende activiteiten als skippydrummen, tai-chi, stijldansen, schilderen, tjoekbal (een balsport waarbij je een handbal nodig hebt en een frame, met opgespannen elastisch net, als doel. Het is geschikt voor twee teams van 7 tot 9 spelers en je kan naar keuze één of twee doelen gebruiken) en nog veel meer.

Naast het meedoen aan de aangeboden activiteiten konden deelnemers ook informatie ophalen bij verschillende organisaties uit Nieuwegein. Het was een geslaagde dag met veel lachende gezichten, fanatieke deelnemers en een spontaan dansende afsluiting!

Dit festival kwam tot stand met medewerking van theater en kunstencentrum DE KOM, Fysiotherapie Zorgplein Zuid, Gezondheidscentra De Schans en De Roerdomp, Sport4fun, Bibliotheek Nieuwegein, GGD regio Utrecht, ZorgSpectrum, Hans4Dans, MOvactor, Wijkcoordinator, Hart for her Nwg, Mantelzorg Nieuwegein, TV Vreeswijk, Thuisgekookt.nl en Impulse EMS Studio.

Foto’s: Arend Bloemink

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk