Zomervakantie Games voor de Nieuwegeinse jeugd

Ook deze zomervakantie organiseren MOvactor en SportID Nieuwegein weer de Zomervakantie Games. Dit initiatief bestaat uit vier gezellige momenten sporten en bewegen voor kinderen tussen de 4-16 jaar en speciaal bedoeld voor de jeugd in de wijken Wijkersloot, Fokkesteeg, Galecop & Batau. De start is op dinsdag 24 juli in de wijk Wijkersloot.

Het doel van de Zomervakantie Games is om kinderen op een laagdrempelige manier in aanraking te brengen met diverse sport- en bewegingsactiviteiten in de wijk. Hierbij staat centraal dat kinderen plezier hebben tijdens de activiteiten. Sportaanbieders uit Nieuwegein verzorgen de invulling van deze sportieve activiteiten.

De Zomervakantie Games vinden buiten plaats van 10.00-12.00 uur in de wijken Wijkersloot, Fokkesteeg, Galecop en Batau. Bij slechte weersomstandigheden worden de activiteiten naar binnen verplaatst. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is wel gewenst en dit kan via onderstaande website. Na het aanmelden ontvang je een e-mail met de exacte locatie.

Programma Zomervakantie Games
Dinsdag 24 juli in Wijkersloot: Kickboksen (Jodaro Gym) & Capoeira (De KOM)
Donderdag 26 juli in Fokkesteeg: Tennis (TV Vreeswijk) & Tafeltennis (VTV)
Dinsdag 14 augustus in Galecop: Archery Attack (Plezier en Spel) & Buitenspeeltheater (De KOM)
Donderdag 16 augustus in Batau:Basketbal (BC New Stars) & Bootcamp (Plezier en Spel)

Voor aanmelden en meer informatie ga naar: www.sportidnieuwegein.nl/activiteiten-kalender en selecteer het kopje Sportieve School, 6-12 jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren