Aankomende zondag Gluren bij de Buren

Aankomende zondagmiddag 22 februari is het tijd voor alweer de vierde editie van het huiskamerfestival Gluren bij de Buren in Nieuwegein. In een recordaantal van 40 woonkamers, verspreid over de stad, vinden die middag voorstellingen plaats.

Van 13.00 tot 18.00 uur biedt Gluren bij de Buren een programma met het
beste wat Nieuwegein te bieden heeft op het amateurkunstgebied. Door alle wijken van Nieuwegein is er een breed aanbod van verschillende disciplines. Van klassieke strijkinstrumenten tot unieke buikdansshows en van Franse chansons tot een metalband op huiskamerniveau.

In elke deelnemende woonkamer speelt de desbetreffende artiest driemaal een optreden van elk 30 minuten waarbij het publiek bijna op de artiest zit. Het vloerkleed dient immers als podium en het bankstel als tribune. Doordat de deelnemende woonkamers nooit verder dan 5 minuten fietsen van elkaar af liggen is het als bezoeker mogelijk meerdere voorstellingen bij te wonen.

Gluren bij de Buren is ook dit jaar weer gratis toegankelijk voor publiek. Na elk optreden is er een kans zelf een vrijwillige bijdrage te schenken in een van de vele spaarpotten. Gluren bij de Buren won begin februari stijdens de Nieuwegein awards de prijs voor het leukste evenement van 2014. Het gehele programma is hier te vinden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren