Zomervakantie Games voor de Nieuwegeinse jeugd in Fokkesteeg, Batau en Hoog-Zandveld

SportId Nieuwegein en MOvactor starten op dinsdag 18 juli met een nieuwe initiatief: Zomervakantie Games. Dit initiatief is bedoeld voor kinderen tussen de 4-16 jaar en bestaat uit 4 gezellige momenten sporten en bewegen.

Het doel van de Zomervakantie Games is om kinderen op een laagdrempelige manier in aanraking te brengen met diverse sport- en bewegingsactiviteiten in de wijk. Hierbij staat centraal dat kinderen plezier hebben tijdens de activiteiten. Sportaanbieders uit Nieuwegein verzorgen de invulling van deze sportieve activiteiten.

De jongerenwerkers en buurtsportcoaches hebben samen bij diverse scholen het “Vier de Zomer” boekje uitgedeeld. In dit boekje staan de Zomervakantie Games vermeld maar ook andere leuke sportieve en creatieve activiteiten voor jeugd en volwassenen. Het “Vier de Zomer” boekje kan je digitaal bekijken op de website van MOvactor.

De Zomervakantie Games vinden buiten plaats van 10.00-12.00 uur in de wijken Fokkesteeg, Batau en Hoog-Zandveld. Bij slechte weersomstandigheden worden de activiteiten naar binnen verplaatst. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is wel gewenst en dit kan via onderstaande website. Na het aanmelden ontvang je een e-mail met de exacte locatie.

Programma Zomervakantie Games
Dinsdag 18 juli in Fokkesteeg:               Swinging Feet (dansen) & VTV (tafeltennis)
Donderdag 20 juli in Hoog-Zandveld:   Bubbelbal & Fighting4Power (thaiboksen)
Dinsdag 8 augustus in Fokkesteeg:      Archery Attack & TV Rijnhuyse (tennis)
Donderdag 10 augustus in Batau:         Spelen is Leren (freerunning & fun) & Jodaro Gym (kickboksen).

Meer informatie
Voor aanmelden en meer informatie ga naar: www.sportidnieuwegein.nl/evenement en selecteer in het oranje filter: Sportieve School, 6-12 jaar.

Bij vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met: Bo Dijkhorst b.dijkhorst@merwestein.nl of Jaouad Izmar jizmar@movactor.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren