Zomerfeest op Buurtplein Batau

Het laatste weekend van de zomervakantie in Nieuwegein laat Buurtplein Batau niet stilletjes aan zich voorbij gaan. Integendeel! Op zondag 20 augustus is er van 12.00 uur tot 17.00 uur een muzikaal en smakelijk zomerfeest. Samen wordt de zomer feestelijk afgesloten. Jong én oud zijn van harte welkom!

Zomerfeest

De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang om er een spetterende en spectaculaire middag van te maken op Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1. Niet alleen binnen wordt het gezellig, ook buiten aan de voorkant van het gebouw én in de binnentuin zal genoeg te beleven zijn. Verschillende plekken en punten waar bezoekers elkaar groeten en wijkbewoners elkaar gezellig leren kennen. Ontmoeten en verbondenheid staan deze dag centraal.

Vele vrijwilligers en betrokken inwoners uit de wijk zijn al volop in de weer om leuke, creatieve, actieve, inspirerende en lekkere activiteiten te bedenken. Wat dacht je van geschminkt naar een interactieve voorstelling kijken? Of meedoen met karaoke en daarna een pannenkoek eten? En lekker fanatiek bewegen op muziek terwijl je eerst in alle rust creatief bezig bent geweest? Het kan allemaal tijdens het zomerfeest op Buurtplein Batau, georganiseerd door enthousiaste wijkbewoners in samenwerking met Movactor, Stichting de Baten, Wijknetwerk Batau-Noord, SportID Nieuwegein en DE KOM.

Kom jij ook naar het zomerfeest op Buurtplein Batau? Je hoeft je niet aan te melden. Neem gezellig een buurtgenoot mee. Het buurtplein is te vinden aan de Dukatenburg 1, om de hoek van het winkelcentrum Muntplein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk