Katern

Zomerconcert Alive Black Gospel Choir

Op zaterdag 25 juni 2016 geeft Alive Black Gospel Choir in Nieuwegein haar achtste zomerconcert in de Bazuin aan de Nedereindseweg 4 in Jutphaas. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open. Kaarten zijn (incl.1 consumptie) in de voorverkoop €12,50 pp te bestellen via de website van Alive.

Black American Gospelmusic is de afgelopen jaren enorm populair geworden in Nederland. Dat blijkt ook wel uit de uitverkochte concerten van Alive de voorgaande jaren. Alive put voornamelijk uit de traditionele ‘spirituals’. Deze worden sinds de tijd van de slavernij van generatie op generatie doorgegeven. Die ‘spirituals’ zijn aangevuld met ritmische invloeden uit de blues- en vroege jazzmuziek.

In februari is Alive met een projectkoor gestart. Ruim dertig enthousiastelingen meldden zich aan, om zich in tien weken tijd klaar te stomen voor het concert.
Zij zullen de energieke opzwepende songs samen met de leden van Alive Gospel Choir, solisten en een swingende live band ten gehore brengen. Het concert wordt begeleid door de bekende dirigent Edith Casteleyn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren