Zoete Zoenen op Cityplaza zoekt jongeren

Op 3 april dit jaar opende Stichting De Ruilfabriek haar derde vestiging, Zoete Zoenen op Cityplaza in Nieuwegein. En dit met groot succes! Deze locatie in de binnenstad van Nieuwegein is speciaal ingericht om jongeren te begeleiden.

De Zoete Zoenen winkel, is op zoek naar jongeren die langdurig thuis zijn, vastgelopen zijn op school of in het werk, maar ook bijvoorbeeld jongeren met een Wajong-uitkering.

Bij de Zoete Zoenen locatie is een coaching programma actief, om de jongeren op zijn of haar tempo, terug de maatschappij in te krijgen. Binnen het Zoete Zoenen concept geloven wij dat kracht sterker is dan kwetsbaarheid en geven wij laagdrempelig structuur aan de jongeren. Tijdens dit traject leer je structuur in je leven te krijgen, leer je hoe een winkel werkt en ga je aan de slag met andere jongeren om je doelen te bereiken. Op jouw tempo, op jouw manier, onder begeleiding van twee coaches.

Heb je interesse? Of willen bijvoorbeeld je ouders meer over ons weten? Neem contact met ons op via werkcoach.deruilfabriek@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren