Zo doe je gemakkelijk kerstinkopen in Nieuwegein

Voor je gevoel is de herfst nog maar net begonnen, maar over een aantal weken is het toch echt kerst. Geen paniek, je hebt nog alle tijd om te bedenken welke kerstcadeaus je voor wie gaat kopen. Toch is het goed om hier alvast over na te denken. De meeste mensen ervaren namelijk veel stress tijdens de dagen voor kerst. Om te voorkomen dat je er op 23 december achterkomt dat je de kerstcadeaus nog niet in huis hebt, doe je er goed aan om op tijd te beginnen met het opdoen van kerstcadeau-inspiratie. Daarom vind je hier een aantal tips om het kerstinkopen dit jaar iets gemakkelijker te maken.

Bestel online
Alles wat je maar kunt bedenken, is tegenwoordig online te bestellen. Van een goudvis tot een fruitmand bezorgen, met één druk op de knop staat het morgen bij je op de stoep. Doe daar dus je voordeel mee. Natuurlijk is het een feestje om kerstinkopen te doen in de met kerstverlichting versierde winkelstraten, maar laten we eerlijk zijn, op de zaterdagmiddag voor kerst wil je jezelf liever niet door die mensenmassa dringen. Op Fruitzaam Gifts vind je een ruim aanbod aan originele, gezonde kerstcadeaus. Doe daar dus je voordeel mee.

Houd het hele jaar cadeaulijstjes bij
Niets is zo vervelend als de dag voor kerst nog te moeten bedenken wat je iemand gaat geven. Je moet dan onder hoge druk met een goed idee komen. De kans is groot dat dit niet lukt. Creatieve en originele ideeën ontstaan namelijk op de momenten waarop je het niet verwacht. Op die momenten is je brein ontspannen, waardoor de ideeën één voor één in je hoofd opkomen. Om te voorkomen dat die ideeën verloren gaan en je ze weer bent vergeten zodra het moment daar is, is het slim om een lijstje bij te houden. Maak een cadeaulijstje voor ieder familielid. Het hele jaar door vul je deze lijstjes aan met cadeau ideeën, waardoor je altijd een voorraad aan ideeën hebt. Sta je onder de douche en bedenk je je ineens dat je moeder het laatst over een ballonvaart had? Zet het in haar lijstje. Zo weet je voortaan altijd iets te geven.

Voorkom boodschappen stress
Naast het kopen van de kerstcadeaus is er nog een andere grote bron van stress: de voorbereiding van het kerstdiner. Het bedenken van het kerstdiner is al een hele uitdaging op zich, maar het in huis halen van alle benodigde ingrediënten en spullen levert misschien nog wel de meeste stress op. Begin daarom op tijd met het maken van een boodschappenlijstje. Wanneer je ruim van tevoren weet welke ingrediënten je nodig hebt, kun je beslissen of je dit liever in de supermarkt haalt of online bestelt. Dat laatste levert je de meeste rust op, maar sommige ingrediënten of spullen wil je liever even in het echt bekijken. Moet je toch naar de winkel? Vermijd de drukke tijden dan. Op Google zie je hoe druk het in de winkel is. Plan je bezoek op de rustige tijden. Soms is dat ruim voor kerst, maar op eerste kerstdag kan het ook erg rustig zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren