‘Zie je zondag!’ in de Partner

Bij cultureel centrum de Partner aan de Nedereindseweg 401A, kunnen de bezoekers zondag 5 juli aanstaande weer genieten van ‘Zie je zondag!’, een gezellige ontmoeting met muzikale acts. De middag duurt van van 15.00 – 17.00 uur. Het eerste optreden wordt verzorgd door Elusive. Nancy Berends (zang en percussie) en Wim Visser (zang en  gitaar) vormen samen dit creatieve, muzikale duo.

Beleving en gevoel staan voor Nancy en Wim voorop. Zij spelen covers uit de jaren zestig tot heden, waar een eigen twist aan is gegeven. De nummers kenmerken zich door de meervoudige zang. Elusive wil mensen raken met hun muziek. Na de pauze treedt Rusty Remains op. Hierbij speelt Pim op de drums, Peter de bas, Nico gitaar en Francesca verzorgd de zang. Deze zondag heeft de band Kees op toetsen als special guest. Rusty Remains speelt blues rock.

De zaal is geopend vanaf 14.30 uur. De ruimte is volgens de Coronaregels ingericht en voor het podium staat een plexiglasscherm. De entree is gratis. Reserveren is gewenst. Dat kan via telefoonnummer: 06-54136897.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk