Zet jouw sport, beweegactiviteit, vereniging of club in de spotlights tijdens de Nationale Sportweek 2022

Van 16 t/m 25 september 2022 vindt in Nieuwegein voor de vierde keer de Nationale Sportweek plaats. SportID Nieuwegein wil dat zoveel mogelijk mensen in de gemeente met plezier kunnen sporten en bewegen, allemaal op hun eigen manier. Samen met de partners van SportID Nieuwegein creëren zij een week waarin bewegen, gezondheid en plezier beleven centraal staan. Ben jij enthousiast? En wil je samen jouw sport, beweegactiviteit, vereniging of club promoten? Lees dan snel verder!

In de Nationale Sportweek staat iedere dag een ander thema of andere doelgroep centraal. Hieronder vind je een overzicht van de themadagen.

De Nationale Sportweek is de perfecte gelegenheid om jouw sport, beweegactiviteit, vereniging of club in de spotlights te zetten. SportID Nieuwegein daagt jou uit om tijdens de Nationale Sportweek in actie te komen om gezamenlijk zoveel mogelijk inwoners in beweging te brengen! Meedoen kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan: een open training aanbieden op je eigen vereniging, demonstraties verzorgen tijdens de dag van de sportclubs of clinics verzorgen op kinderdagverblijven of basisscholen. Wil je graag meedoen, maar weet je nog niet zo goed hoe? De organisatie denkt graag met je mee!

Op dit moment zijn de buurtsportcoaches druk bezig om het programma van de Nationale Sportweek vorm te geven. Wil jij meedoen? Samen maken we het mogelijk! Meld je vóór 20 juni aan bij buurtsportcoach Xanne Nanuru via het e-mail adres: x.nanuru@merwestein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk