Zesde en laatste KiKa Saté Sunday als afsluiting van een hele mooie zomer

Aanstaande zondag 6 september is de laatste Kika Saté Sunday. Een initiatief van team KiKa Nieuwegein in samenwerking met Jan The, eigenaar van ‘The Good Food’ aan de Dorpsstraat 35 in Vreeswijk. Voor de laatste keer, als afsluiting van deze mooie zomer, kun je gewoon hele lekkere sateetjes bestellen bij ‘The Good Food.’ Van saté Ayam tot saté Kambing. Met achter de barbecue de saté master Eric Martherus en de Vreeswijkse grillmaster Tonie Smits. Tiny Boeren maakt de saté af met de heerlijke nasi Kuning en pindasaus.

Ook op de zesde en laatste KiKa Saté Sunday zal de loting plaatsvinden van de KiKa loterij. Jan The en zijn vriendelijke en gastvrije crew hebben er alles aan gedaan om hun gasten het naar hun zin te maken in ‘The Good Food’, uiteraard Corona proof!

Inmiddels weet het Nieuwegeinse KiKa team hun weg te vinden naar het mooie Vreeswijk, met hun sympathieke ondernemers. Bij de eerste KiKa loterij stelden bijna alle ondernemers een prijs ter beschikking. ‘Betrokkenheid en sympathie kenmerkt deze ondernemers in Vreeswijk’ aldus Eric Martherus.

Martherus: ‘Op de laatste KiKa Saté Sunday zullen wij ook het bedrag bekend maken wat deze actie heeft opgeleverd. Na zes Saté Sunday’s en twee KiKa Mexicaanse avonden (wat overigens ook een succes was) sluiten wij een zeer mooie zomer 2020 af. Met weemoed zullen wij er aan terug denken. Voor een heerlijke vakantie hoef je helemaal niet naar het buitenland te gaan. Gewoon naar Vreeswijk voor een vakantiegevoel. Dus pak je kans en reserveer voor zondag 6 september bij ‘The Good Food!’

Eric Martherus geheel rechts

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!