Zaterdag ‘witte jassen actie’ en vaccineren in centrum Nieuwegein

Vanaf zaterdag 26 februari is het mogelijk om bij het Informatiepunt van de GGD in Cityplaza (in de kuil naast de Jumbo) een coronaprik te halen. Op die dag zijn er ook artsen en medewerkers van de GGD rondom het winkelcentrum aanwezig om vragen te beantwoorden. Niet alleen over de coronaprik maar over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Coronaprik halen bij het Informatiepunt kan elke zaterdag
Een GGD-team is elke zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur in het Informatiepunt aanwezig om te vaccineren. U kunt terecht voor een 1e, 2e of boosterprik. U hoeft geen afspraak te maken, u kunt gewoon naar binnen lopen.

‘Witte jassen actie’ in Nieuwegein
Aanstaande zaterdag is er een zogenaamde ‘witte jassen actie’ in Nieuwegein. Een aantal artsen, gestoken in een witte jas, gaat de straat op om inwoners te informeren over corona en vaccineren. Er zijn nog veel mensen die twijfelen over een prik en behoefte hebben aan de juiste informatie. Daarom geven artsen voorlichting over het vaccin.

Ook medewerkers van het Informatiepunt in Nieuwegein doen mee. Zij kunnen inwoners informatie geven over alles wat met gezondheid te maken heeft. Artsen en medewerkers zijn vanaf 13.00 uur rondom Cityplaza te vinden.

Informatie over gezondheid
Het GGD Informatiepunt is sinds begin februari elke dag open en inwoners kunnen daar op een persoonlijke manier hun vragen stellen. Over bijvoorbeeld gezond leven, corona en opvoeding. Of over stress en mentale gezondheid. Iedereen is van harte welkom. Medewerkers op het Informatiepunt nemen alle tijd voor een gesprek. Een afspraak maken is niet nodig.

Het GGD Informatiepunt is gevestigd aan de Laag Raadstede 4, naast de Jumbo. Open: maandag t/m zaterdag van 10.00 – 18.00 uur, zondag van 12.00 – 17.00 uur. Ook medewerkers van het Informatiepunt in Nieuwegein doen mee. Zij kunnen inwoners informatie geven over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Artsen en medewerkers zijn vanaf 13.00 uur rondom Cityplaza te vinden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk