Eerste GGD Informatiepunt voor de regio in Nieuwegein

In Nieuwegein kunnen inwoners vanaf zaterdag 5 februari antwoord krijgen op alle vragen over gezondheid bij het Informatiepunt van de GGD; het eerste Informatiepunt in de regio. Om 12.00 uur, na de opening door wethouder Jan Kuiper, zijn de deuren opengegaan voor het publiek. Het Informatiepunt is geveatigd aan de de Laag Raadstede 4 in winkelcentrum Cityplaza en is  goed bereikbaar met auto en OV en goed toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Onze videograaf  Jos van Vogelpoel was aanwezig om bovenstaand  videoverslag te maken.

Persoonlijk en dichtbij
Met dit Informatiepunt is het voor inwoners mogelijk om dichtbij, in de buurt, op een persoonlijke manier hun vragen te stellen. Zij kunnen elke dag terecht. Met vragen over bijvoorbeeld gezond leven, corona en opvoeding. Of over stress en mentale gezondheid. Iedereen is van harte welkom. Medewerkers op het Informatiepunt nemen alle tijd voor een gesprek.

Wilt u komen kennismaken?
Kom dan gerust langs bij het Informatiepunt, een afspraak is niet nodig. Het Informatiepunt is 7 dagen per week open: maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Vervolg op afsprakenloket
Dit Informatiepunt is een vervolg op het GGD-afsprakenloket dat vorig jaar in het Stadshuis van Nieuwegein was gevestigd. Inwoners konden daar een afspraak laten maken voor een Coronaprik. ‘We merkten toen dat er veel andere vragen over gezondheid werden gesteld. Dat was voor ons en de gemeente Nieuwegein aanleiding om te kijken naar een voortzetting. En die is er nu gekomen: het GGD Informatiepunt’ aldus de GGD.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren