Zaterdag 4 augustus a.s. tweede middag van het AHN Zomerfestival

Zaterdag 28 juli was de tweede bijeenkomst van het AHN Zomerfestival; het werd een geslaagde muzikale middag met veelal bekende liederen en een enthousiast publiek. Het duo Aloysia Rosenboom en Dick Hegger zong de sterren van de hemel met gouwe ouwe uit de jaren ’50 en ’60. Een volle zaal genoot van liedjes over …geliefden (o.a. ‘Zij dronk ranja met een rietje, mijn Sophietje..’), … fijne locaties ( o.a. ‘Het kleine café aan de haven….’) en ….levenswijsheden, zoals ‘Alle jongens willen vrijen, maar het stadhuis is er niet bij ….’!

Zaterdagmiddag 4 augustus aanstaande is iedereen weer welkom voor ontmoeting en ontspanning en voor de geïnteresseerden is er een kennismaking les met Stoelyoga. Twee ervaren yogadocenten zullen ons hierin begeleiden; een leuke en laagdrempelige manier om met deze vorm van yoga kennis te maken.

De middag start om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur, er is een vrije inloop, gratis entree, koffie en thee of fris met wat lekkers. De middag wordt gehouden bij Stichting Boogh aan de Oortjesburg 2 in de wijk Batau-Noord.

Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u tijdig contact opnemen met de Algemene Hulpdienst (iedere werkdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 12.30 uur op 030 – 60 67 409)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!