Zaterdag 20 september feest in Doorslag

Zaterdag 20 september a.s. wordt het jaarlijkse wijkfeest van het wijkplatform Doorslag gehouden. Alle bewoners van de wijk kunnen zich vermaken in en om het buurtplein Doorslag. Er zijn springkussens, een glijbaan, een midgetgolf baan, spelletjes en een schaatsbaan. Schaatsen zijn aanwezig. Ook is er een rad van avontuur met allerlei leuke prijzen, o.a. beschikbaar gesteld door de winkeliers in de wijk. Er zijn ook suikerspinnen en popcorn.

Gelijktijdig wordt de activiteiteninloop van het buurtplein Doorslag gehouden, waar iedereen van 14.00 – 15.30 uur informatie kan krijgen over de activiteiten voor jong en oud die het hele jaar door georganiseerd worden in het buurtplein. Er kunnen cupcakes versierd worden.

Ook houdt het gezondheidscentrum De Roerdomp open huis na de verbouwing van afgelopen zomer. Hier kan men van 13.00 – 16.00 uur terecht voor gezondheidstesten, diverse workshops en men kan kennismaken met de nieuwe huisarts.

Het wijkfeest wordt aan het eind van de middag afgesloten met een gratis maaltijdbuffet van het wijkplatform Doorslag voor alle bewoners van de wijk. Het feest begint om 14.00 uur en duurt tot circa 19.00 uur. Inlichtingen Nel Meijer 06-50557762.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk