Zaterdag 2 juni de Vreeswijkse Jaarmarkt

Zaterdag 2 juni aanstaande vindt in Vreeswijk weer de jaarlijkse Jaarmarkt plaats. Op de markt, die van 10.00 uur tot 17.00 uur duurt, is weer veel te beleven. Het aanbod is divers, van zomerartikelen en woondecoratie tot zoete en hartige lekkernijen. Speciaal dit jaar wordt er een grote Flyeractie met geluksbonnen gehouden en ’s middags vindt de Pieremachocheltocht plaats, het waterspektakel met de versierde bootjes.

Vreeswijkse geluksbonnen
Bij besteding van 0-5 euro op de Jaarmarkt ontvangen bezoekers een Vreeswijkse geluksbon  Bij besteding van 5-10 euro ontvangt u twee geluksbonnen etc. Met deze geluksbonnen kan men meedingen naar fantastische prijzen die beschikbaar worden gesteld door de marktkooplieden en winkeliers in Vreeswijk. Er zullen twee trekkingen plaats vinden, om 12 uur ’s middags en aansluitend aan de Pieremachocheltocht rond 16.45 uur. Met kanskaarten die voor 12 uur ingeleverd worden, maakt men 2x kans op een prijs.  Prijsuitreiking zal plaatsvinden op de Verlengde Dorpsstraat.

Bij de Jaarmarkt hoort natuurlijk gezellige draaiorgelmuziek, kunt u uw krachten meten bij de Kop van Jut of u in stijl laten fotograferen. Er zijn modelvaartuigen te bewonderen bij de Oranjebrug en op de Helling zijn er om 11.00, 13.30 en 14.00 uur demonstraties met de modelboten.

Voor kinderen zijn er diverse activiteiten zoals een draaimolen, riding animals, workshops muziek maken en brandweerspuitdiploma.

Tijdens de Jaarmarkt zal vanaf 14.30 gestreden worden om de mooiste, meest creatieve en best drijvende Pieremachochel. Een Pieremachochel is een zelfgemaakte boot, vlot of iets anders, als het maar drijft en leuk versierd en/of verlicht is.

Bezoekers
– Kom genieten van het mooie aanbod op de kramen en de gezelligheid in het dorp
– Hoe meer u koopt, hoe meer geluksbonnen u ontvangt en hoe groter uw kans om een prijs te winnen
– Kanskaarten die voor 12 uur ingeleverd worden, dingen twee keer mee naar een prijs.

Let op:
– Prijzen worden bij de uitreiking overhandigd
– Prijzen die op dat moment niet opgeëist worden, worden opnieuw verloot.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!