Katern

Zaterdag 18 september IJsselpop 2004

Zaterdag 18 september wordt voor de zevende maal het IJsselpopfestival gehouden. Op evenemententerrein “ ’t Podium” te IJsselstein (Utrecht) zullen vanaf 11.45 uur de klanken van een spetterend festival te horen zijn. Het terrein is makkelijk te bereiken met tram of bus, die zo’n 50 meter van het terrein stoppen bij de halte “binnenstad”.

IJsselpop is een popfestival dat zoals gezegd voor de zevende keer gehouden wordt, en steeds beter en professioneler aan het worden is. Een echt familiefestival voor het hele gezin. Met o.a. een KINDERPODIUM, een surfsimulator, een riksja en een zeer afwisselend muziekprogramma. Het programma start om 12.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Zo spelen o.a de volgende bands The Chain, Why Not!, Laloosh, Dialogue, Te Water, The Billygoat Riders, Sinister Street,het festival wordt afgesloten door The Stolling Rones dé Stones-coverband van dit moment, die onlangs nog hoofd-act waren op de internationale Stones-dag (San Francisco), genoeg reden dus om op zaterdag 18 september het festivalterrein van IJSSELPOP op evenemententerrein ’t Podium te bezoeken, en te genieten van alles wat IJSSELPOP te bieden heeft. Wil je meer weten over IJSSELPOP kijk dan op www.ijsselpop.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren


%d bloggers liken dit: