ZAPpers in het zonnetje gezet

Maar liefst 47 ZwerfAfvalPakkers (ZAPpers) zijn afgelopen donderdag bedankt voor hun inzet voor een schoon Nieuwegein. Deze ZAPpers gaan vrijwillig wekelijks of soms zelfs dagelijks op pad om zwerfafval op te ruimen. Daarom zet de gemeente deze mensen elk jaar in een speciale bijeenkomst in het zonnetje.

Wethouder Hans Reusch reikte de oorkondes en de daarbij behorende ZAP-speldjes uit aan alle aanwezigen. Elk jaar stijgt het aantal ZAPpers in Nieuwegein en ook dit jaar hebben zich weer nieuwe vrijwilligers aangemeld.

Nieuwegein schoon, heel gewoon! Deze actie is onderdeel van de gemeentelijke zwerfafvalcampagne Nieuwegein schoon, heel gewoon! Met deze campagne wil de gemeente inwoners stimuleren om minder zwerfafval op straat te gooien en zelf een handje te helpen met opruimen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren