Zanger Michael Oomen treedt op tijdens de Nieuwegein Awards

De populaire Utrechtse zanger Michael Oomen komt op 10 februari optreden tijdens Nieuwegein Awards 2018. Oomen, die ook in Nieuwegein grote populariteit geniet, zingt prachtige Engelstalige liedjes, maar ook onvervalste Hollandse meezingers, waarmee hij zijn publiek niet zelden van de stoelen krijgt. Daarnaast zal het awards-programma worden opgeluisterd met een performance van mentalist Timon Krauze en een demonstratie van de gymnastes van GymPower. Het programma wordt geopend met een spectaculaire verrassingsact

Michael Oomen verzorgt tijdens de Awardsuitreiking een optreden van ruim twintig minuten. Naast gecoverde nummers brengt hij eigen songs ten gehore. Oomen begon zijn carrière in 2001, zong onder andere met Wolter Kroes en Marianne Weber en stond in het voorprogramma van René Froger. Hij trad al eens eerder op bij Nieuwegein Awards. In 2014 verzorgde hij, toen nog in het NBC Congrescentrum, een succesvol optreden tijdens de After-party.

Mindreader en magician Timon Krauze geeft al bijna tien jaar lang uiterst professionele en indrukwekkende podiumshows. Deze jonge, gepassioneerde magician werd in 2016 ‘Best European Mentalist’ en de jongste mindreader ooit met deze titel. De gymnastes van GymPower trakteren het publiek op de act waarmee zij schitterden bij Hollands Got Talent. En evenals vorig jaar zal het uitreiken van de Awards geopend worden met een pakkende en spectaculaire verrassings-act.
Tijdens de after-party zal Sonny’s Inc weer de sterren van de hemel zingen en spelen. In het Nieuwegeinse staat de coverband al jaren garant voor een fantastische avond vol muziek. Wie even niet de dansvloer op wil kan in de aparte loungeruimte rustig bijbabbelen met op de achtergrond de prettige live-muziek van Jazz-formatie Suitable. Feestelijke kleding wordt tijdens Nieuwegein Awards zeer op prijs gesteld.

Vanaf 15 januari zijn toegangskaarten voor Nieuwegein Awards 2018 verkrijgbaar via de website. Al vanaf € 5,= per persoon kunt u naar de awards-uitreiking. Voor € 27,50 heeft u naast de awards-uitreiking ook toegang tot de after-party. Mensen met een Stadspas kunnen voor € 3,50 naar awards + after-party. Op www.nieuwegeinawards.nl vindt u alle informatie over het bestellen van de toegangskaarten, evenals over het bestellen met de Stadspas. U leest er ook alles over het programma, de genomineerden, de jury’s en het laatste nieuws.

Michael Oomen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren