Zakkenrolsters in winkelcentrum Galecop

Een vrouw uit Nieuwegein is vrijdagmiddag 22 augustus slachtoffer geworden van twee zakkenrolsters. Die dag deed de vrouw boodschappen in winkelcentrum Galecop. Ze past goed op haar portemonnee. Maar als ze wil afrekenen, is haar portemonnee toch uit haar tas verdwenen.

De vrouw bezoekt die middag verschillende winkels. De supermarkt EMTE is de laatste op haar lijstje. Haar tas zit in het mandje van haar rollator en daarbovenop staat het boodschappenmandje. Toch is het iemand gelukt om in de tas te komen, want als de vrouw bij de kassa komt is haar portemonnee weg. Als ze de bank belt, blijkt er al 1250 euro met haar pas te zijn opgenomen. Dit deden ze bij de Rabobank aan de Schakelstede.

Volgens een caissière liepen twee verdachte vrouwen de winkel uit vlak vóór de diefstal werd ontdekt. Deze twee vrouwen zijn op bewakingsbeelden te zien. Ze pinnen een bedrag bij het Muntplein en de Schakelstede in Nieuwegein.

Signalement verdachte 1: lichtgetinte huidskleur – slank postuur – lang, zwart haar – opvallende poncho, zwart, wit en grijs – blauwe spijkerbroek – lichtkleurige schoenen en een grote, zwarte schoudertas met donkere hengsels.

Signalement verdachte 2: lichtgetinte huidskleur – slank postuur – lang, zwart haar in een paardenstaart – trui in de kleuren donkergrijs, roze en lichtgrijs met grote grijze kraag en een grote, zwarte schoudertas met lichte hengsels.

Klik op het cameraatje hieronder voor de beelden van de zakkenrolsters. Heeft u deze vrouwen gezien? Of weet u wie ze zijn? Bel dan naar één van de gratis tipnummers: 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren