Zakelijk geld lenen

Groeien, uitbreiden of innoveren? Voor een ondernemer is het van groot belang dat hij financieel flexibel is. Hoeveel extra ruimte heeft u nodig op uw bankrekening? ZakelijkGeld.nl helpt een ondernemer graag met het kiezen van een zakelijke lening die perfect past bij zijn situatie. Het is nu mogelijk om snel en eenvoudig de verschillende bedrijfsleningen met elkaar te vergelijken tegen de laagste rente.

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsfinanciering dan kunt u kiezen uit een zakelijke lening en een zakelijk krediet. Maar wat zijn de verschillen.

Zakelijke lening
Een zakelijke lening kiest u voor een investering in uw bedrijf. De economische levensduur van de investering bepaalt daarbij de looptijd van de lening. U heeft een vast rentebedrag, waardoor de maandelijkse kosten gelijk blijven. Het aflossen gebeurt lineair, waardoor u geen restschuld aan het einde van de looptijd heeft. Daarbij heeft u bij een zakelijke lening verschillende bijzonderheden. Zo kunt u bij deze bedrijfsfinanciering in aanmerking komen voor leningen met rentekorting. Bovendien heeft u de mogelijkheden tot garantieregelingen. Dit is een onderdeel van een pensioenregeling waarbij wordt afgesproken dat men recht heeft op een minimum gegarandeerd pensioen. Het grote voordeel hiervan is dat men zich indekt tegen eventuele financiële tegenvallers omtrent het pensioenfonds.

Zakelijk krediet
Een zakelijk krediet is een ruimte op de rekening die altijd beschikbaar is. Dit houdt in dat u deze voornamelijk aanvraagt voor liquiditeitsruimte of voor kleine bedrijfsmiddelen. U sluit dit af tot 1 jaar tegen een variabele rente. U kunt binnen een kredietlimiet dat u met de verstrekker heeft afgesproken, flexibel geld opnemen en boetevrij aflossen.

Zakelijke rekeningen
Of u nou starter bent, of een gevestigde ondernemer met interesse om over te stappen: het is altijd goed om de tijd te nemen om verschillende aanbieders te vergelijken. Hier vindt u een overzicht van de grotere aanbieders van zakelijke rekeningen, met enkele van hun belangrijkste kenmerken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren